...

Ja då börjar dagen lida mot sitt slut, dagen har varit ok, synd bara att vi inte kunnat fira med alla som vi hade velat ha här, sorgligt när människor som betyder mycket bor så långt bort.

Tänkte att jag skulle föra över lite bilder från dagen men kamerasladden vill inte fungera för tillfället, kan inte förstå att det alltid måste vara någonting som krånglar, Aja får prova imorgon igen.


Birthday Boy



Mamma älskar dig så hjärtat värker, vad vore jag utan dig? Mammas Allt!

Kommentarer
Postat av: Elin&Wille

Så söt han är stor pojken :D

2009-06-04 @ 00:33:27
Postat av: Elin&Wille

Han är alltid glad, sällan han grinar:) Lr han grinar ju om han inte får nån mat nångång å är övertrött å inte kan sova, men annars är de bara glatt :)

2009-06-04 @ 13:37:38
Postat av: H=V

Eve, herregud..



Jag satt och kollade på tv alldeles nyss, såg ett reprisprog om tonåringar, och Monica dök upp i rutan. När jag gick på hennes blogg, ser jag vidarelänken till dig...



Jag har många gånger funderat på dig. Tänk på allt som varit, och önskat att du lever och mår bra. Och nu ser jag ju att du har den sötaste pojken i världen, till och med! Faan så söt :-D



Det finns så mycket som jag skulle vilja säga dig, men det är egentligen oväsentligt - jag ser ju nu att du mår bra i alla fall, och jag hoppas att du ibland tänkt på mig (och känt annat än hat :-P)

Nåja, livet traskar ju vidare även för mig.



Jag pluggar till undersköterska å snart klar med min utbildning. Funderar på att plugga vidare. Men jag vet inte. Känns ganska litet i alla fall, jämfört med dig som blivit mamma :-) Grattis förresten. Jag vet att du blir en jävligt bra mamma.



Fan. Nu är klockan alldeles sjukt mkt.. ska upp och jobba imorn, så ska försöka få någon timmes sömn.



Jag tänker på dig...



jossra.. remember

2009-06-06 @ 04:34:34
Postat av: Emma Wahlin

han är såå sööt saknar dig eve!



Puss

2009-06-10 @ 22:23:54
URL: http://emmawahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0