Lördag!

Usch vad jag tycker det är superduper trist med helg nuförtiden, blir iaf bara hemma idag, ska fixa lite här hemma om William tillåter och dessutom är det hel kasst väder ute, det bara regnar nu hela tiden känns det som.

Igår blev det en sväng till Kilafors, först hem till Hanna, Pierre och såklart lilla Selma, var super kul att ses, första gången som vi sågs med William och Selma tillsammans, men min lille kille var ju så trevlig och sov nästan hela tiden, slöfocken :-P
Men det blev ett gäng bilder tillslut, kommer ladda upp dom i bilddagboken, vill inte lägga ut bilder här..
Så ses måste vi göra snart igen :-)
Sen blev det en liten sväng till min kära mamma, alltid lika kul att träffa henne också, men det blev ett kort besök, så får ta igen det sen..

Nu ska jag gosa med min mys pöjk och få honom i ett bad

Mamma älskar dig mest av allt William

Hejsvejs!!

Igår var vi på barnundersökning med William, det gick bra men det var inte kul att ligga där och bli pillad på när man helst vill sova :-P
För sova och äta, det är grejjer det ;-)
Och gå upp i vikt gör han med en stormande fart.
Han är så go min lilla pojk och är idag hela 9 dagar gammal, hualigen vad tiden går fort.
Efter undersökningen blev det en vända till stan och lunchade med Tessan, trevligt som vanligt, men inte hade vi speciellt tur med vädret inte,. men det är ändå skönt att det inte var stekhett för Williams skull.
Idag blir det bara till att vara hemma, jag kommer säkerligen bli rastlös som vanligt, måste få lite städning gjord idag, det har jag skjutit upp hur länge som helst nu, har inte haft tid.
Och ska hinna med apoteket också, William har haft ont i magen tror jag 2 kvällar i rad nu, så både jag och hans pappa tycker det är hemsk jobbigt, måste kolla om det finns någe bra där som kan hjälpa.. lill stackarn min.
Nej nu är det dags för ett blöjbyte märker ja, Hej svejs

Äntligen är han här!

Äntligen är han född min lilla prins
Värkarna började natten måndagen den 2a Juni och jag hade sen relativt regelbundna värkar under dagen,
till en början gick det att stå ut, men ju längre tiden gick desto ondare gjorde dom.
Tillslut ringde jag in till förlossningen och fick komma in för en koll.
Vi beställde en taxi vid halv 9 och i taxin var det endast 3 minuter mellan värkarna, det var en fruktansvärd smärta,
 och världshistoriens längsta biltur
Väl inne på förlossningen fick jag ligga med ctg ett tag och efter ca 20 min kom  barnmorskan tillbaka för att kolla hur pass mycket jag var öppen, och till min stora förvåning var jag öppen hela 6 cm, så det blev ganska på engång in till en förlossningssal.
Fick frågan om jag ville ha ryggbedövning, och ja det ville jag mer än gärna ha, Narkosläkaren var dock upptagen så jag fick andas lustgas tills vidare.
Den hjälpte inte så mycket mot smärtan och jag kände mig påverkad, men den gjorde ändå det hela mer uthärdligt på något sätt.
Vid ungefär 01-02 tiden stack BM hål på hinnorna eftersom att vattnet fortfarande inte gått, och trycket neråt blev enormt, det var fruktansvärt obehagligt och gjorde sjukt ont.
Ca 1 timme senare ringde jag på klockan, jag kunde bara inte stå ut mer nu, jag var öppen 10 cm då och skulle äntligen få krysta.
Efter ett tag av krystande är han äntligen född, klockan 04.32 den 3e Juni.
Det var den finaste lilla pojke jag någonsin sett och så fort jag fick upp honom på magen var all smärta bortblåst.
Allting var så hemskt overkligt, så konstigt att den lilla krabaten som legat i min mage i 9 månader och levt rövare helt plötsligt finns här  hos mig.
Han var en stor kille som var 54 cm lång och vägde 4164 g.
Under förlossningen tänkte jag att jag aldrig mer skulle föda barn, Iaf inte vaginalt.
Men nu har jag ändrat mig, detta är något jag gärna vill uppleva igen, det var en helt otrolig upplevelse och kärleken till min son är enorm!
Mamma älskar dig William


Aj

Sitter hemma nu och försöker klocka värkar, äntligen känns det som att någonting händer, vaknade inatt av att jag började få ont, sen kunde jag knappt ligga kvar i sängen.
Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bebis inatt..
Fick tid till förlossningen för kontroll på lördag, men vill banne mig inte vänta så länge, har redan gått över tiden med 10 dagar liksom..
Sitter och väntar på att värkarna ska bli regelbundna,(men det kommer väll dröja antar ja) måste försöka få lite gjort här hemma innan dess, ;-)

Håll tummarna för att det är min tur nu då.. :-)

BF+9

Ja det blev då ingen Maj bebis för min del, men det hade jag redan ställt in mig på, Börjar tappa hoppet om att den här bebisen kommer komma ut frivilligt faktiskt, rackarns busunge :-P
Så det blir till att ringa förlossningen imorgon och hoppas verkligen på att få en tid så fort som möjligt!!
Om man som sagt bara kunde få veta vilket datum lillen kommer så skulle det hela bli mer uthärdligt;-)

Gud vad jag längtar efter att få åka iväg härifrån lite nu,
blir knäpp på det här stället, vi behöver lite semester nu ;-)
Så nästa månad blir det åka till mormor och se något annat ett tag, och äntligen äntligen hälsa på Sandra med, usch var ju så hemskt länge sen :-( *tok sakna*




Skabbis och Nässlan :-)

RSS 2.0