Tomt

Ja här har det varit skapligt tomt. Har inte haft tillgång till internet sista dagarna. Jag och w är nämligen bortrest. Har firat jul hos mormor i jönköping och har nu farit vidare till min kära vän sandra i linköping för att fira nyår. Skönt att komma bort lite men nu börjar hemlängtan ta över. God fortsättning och gott nytt år!

The lägenhet


Har fått lägenheten som jag ville ha, värsta glad är jag!
Så första feb flyttar vi ner till första våningen, ska bli så grymt skönt
Nu ska jag göra som sonen och besöka drömmens värld, godnatt!

Sunday

Har spelat bingolotto ikväll, tänkte bli nån mille rikare, men han där uppe höll inte med
Fan

Lucia

Tänkte att jag skulle gå upp klockan 7 idag och titta på Lucia, men så blidde det icke, glömde självklart att ställa alarmet, men kanske lika bra ändå för jag skulle inte orkat det efter en jobbig natt, men det är ju så mysigt med lucia på morgonen med lite glögg och tända ljus.
 Hann se lite på kvällen iaf, men det är ju inte lika bra längre som det var förut.



Kikade in hos min farmor en sväng idag, höll att frysa fast efter vägen, var typ en nära döden upplevelse, ska never igen gå ut när det är så fruktansvärt kallt ute, men William fick iaf en julklapp i förskott av snälla "gammo" nämligen en sånt där lammskinn till vagnen, hur mysig som helst och väldigt uppskattad, det tackar vi för!





Julklappsöppning, snöret var ju iallafall kul;-)

    



Till min son William

Plötsligt stod tiden stilla,
ett under hade skett

Jag såg dig,
och såg det vackraste jag någonsin sett

En dröm har blivit sann, 
jag har en ängel i min famn,




Ringde bollnäs bostäder idag för att höra om dom kunde säga om jag fått lägenheten eller inte, men det gick inte för sig.
Så nu får man stå ut hela helgen och förhoppningsvis få hem besked på måndag, suck!
Det här med tålamod är inte riktigt min grejj

BVC again

Ja idag var det dags för ett BVC besök igen och älskling väger nu ca 8200 g och 73 cm lång, William min älskade unge som gör livet värt att leva!




   

En endast 3 dagar gammal William, herregud vart tar tiden vägen?

Bakning Ab

Idag har mitt sötsnöre till syster varit här med sin boyfriend och vi har bakat lite lussebulls, när bakningen var klar blev det lite fika, njöt av årets första glögg, gotti!
Dom har även sina planer på att flytta hit till blomkransen och ingen är gladare än jag:-) 
Hoppas dom får tag på ett bra place här.
 
W har varit rätt lätt att lägga sista tiden, men givetvis inte idag bara för att man har besök, roligt värre, nej nej,
Imorgon tar jag lillbusen och besöker BVC igen, är lite osäker på tiden, men har starkt för mig att det var klockan 11, det läre väll märkas där nere sen om inte annat.

Snacka om att jag är avis på min Underbara vän Sandras nya fina blogg www.sandraallard.blogg.se
Vem vill offra tid på att ge mig en sån fin blogg? Haha

Hallå!

Idag har vi tagit en tur till Barnens hus och införskaffat oss en ny barnvagn, det blev en Emmaljunga scooter speed red, är väldigt nöjd med köpet, den är så lätt att köra, och tar inte alls lika mycket plats i bilen,super skönt!

Har även ringt bollnäs bostäder idag och fått veta att jag ligger 2a på båda lägenheterna som jag bokat, kommer bli såå ledsen i ögat om jag inte får den som jag vill ha, blev ju så sugen på den, men får hoppas på det bästa helt enkelt.

Imorgon ska vi på dop, mysigt! men nu ska jag se vem som åker ut i idol, vill gärna att Alice och Kevin ska gå till final.
Hej så länge

6 Månader

Idag är min lilla skatt 6 hela månader, tiden går för fort, hinner liksom inte med, tyckte nyss att jag fick honom, helt sjukt.
Han har varit så himla go idag, super glad och "pratat "på som bara den, så underbar.
Skulle egentligen vart på babysång idag (snacka om att jag kommer skämmas sönder) men jag var ju och tittade på den super fina lägenheten (vill ha, vill ha, vill ha), så det får bli nästa onsdag istället, då får jag en vecka till på mig att vara nervös, haha!

har gjort ett försök idag att knäppa lite bilder på William som jag tänkte skicka som julkort, men han vill inte samarbeta med mig den lilla busungen, får göra ett nytt försök imorgon.

Hej hopp, nu har jag annat för mig;.) Night!

Lägenheten

Har varit och tittat på lägenheten nu, och fan vad fin den var!!
Jag vill VERKLIGEN ha den, nya superfina tapeter i hela lägenheten, och köket var as fint och fräscht.
Såg helt nyrenoverad ut.
Vet inte än vilken plats jag har i kön, men jag kommer bli hysteriskt besviken om jag inte får den.

Så kan alla please hålla sina tummar och tår för mig, haha!

hejohå

Idag är det bara en "allt går fel" dag, ingenting funkar känns det som, tv kanalerna försvann, hemtele funkar inte av någon konstig anledning, konstigt att internet fungerar, brukar ju krångla det med, får hoppas att det fixar till sig inom kort innan jag blivit spritt språngande galen.

Har bokat 2 lägenheter idag också, mamma ringde mig tidigare och sa att en jobbarkompis hade en lägenhet hon sagt upp i huset mittemot mig, på första våningen, Yeeey tyckte jag och bokade den, hoppas verkligen att jag har en chans nu då, sista bokningsdag är den 4e så får se då då.
Sen hittade jag en till på karlslund på 3e våningen, men där finns det ju hiss så det går ju alldeles utmärkt(får övervinna min hissrädsla innan dess) även den är nu bokad, och jag hoppas, hoppas, hoppas att någon av dessa kan bli mitt nya place.

Nu ska jag gå och fixa lite käk och hoppas lite till!

Den öppna förskolan

Den var vi på idag, jag och wille "lekte" med Hanna,Selma,Sandra och Anton.
Sandra och Anton gick ganska tidigt då Anton blev trött av detta lekande, så dom fastnade inte på bild denna gång,

Men det gjorde däremot Wille och Selma

       


RSS 2.0