Besvikelse

Vilken besvikelse det var imorse när man kikade ut genom fönstret och möttes av detta gråa regniga väder, hade förväntat mig att det även idag skulle vara strålande väder, men där fick jag.
William och jag har än sålänge bara varit inne pga av regn, men jag tror att vi ska ta oss ut på en liten promenad snart, vi behöver frisk luft!

  
?åä
 b    vb e b n    ,´VB vµK;j -cv  v¨- µ <<  µµn
 n / William

Idag kommer min syster och Bjrön hem från sthlm, så ikväll blir det tacos här hemma hos mig, så gott!
Nej nu måste jag ta hand om sonen som börjar attackera blomman här brevid, och sen ut i den friska luften!!


Ännu en dag i solen

Orkar inte skriva idag så lägger in lite bilder från gårdagen istället




Mammas älskling som sen igår har hela 5 tänder!




Mor och son



Älskade fina underbara, Mamma älskar dig så oerhört!


Dåligt värre!

Snacka om dåligt med uppdatering från min sida, Shame on you Evelina!
Skulle faktiskt vara bra att skriva en liten rad varje dag, för min egen skull, för att kunna gå tillbaka och läsa sen, man glömmer ju faktiskt en hel del väldigt lätt.

Det har hänt mycket med William sen jag skrev sist, han har hunnit få 4 tänder, femman är på G, han går runt möbler en hel del, och går även omkring med gåvagnen, han förstår en del ord, såsom lampa,tavla, mamma(ibland:-P) Vet att det är fler, men jag är så trött just nu så jag kan inte komma på för stunden, peka är också något som gäller nu, han pekar på allt, men mest såklart lampan förstås;-)
Sista tiden har han också varit väldigt rädd för främlingar, han grinar oftast på engång om någon främmande håller honom.

Idag har jag tagit en tur till stan i det mycket Ofina vädret, usch, vill ha vår på riktigt nu, har köpt en påskpresent till William och sen fikat lite hos farmor med henne,Pappa, Angelica och Björ,trevligt som vanligt;-)

Har förresten fått dagisplats till Wille också, Pionen blev det, hoppas verkligen det är bra, så det blir troligtvis inskolning där den 8e Juni, Nu börjar han verkligen bli stor grabben min.
Avslutar med att slänga in lite bilder på goungen!



Långnäs gungan är kul;-)






Fått påskägg från "Gammo"





:-)






William och Anton på öppna förskolan





Storkillen traskar omkring med gåvagnen


RSS 2.0