Williams första badhusbesök

Här är goungen på badhuset, har precis varit nere i baby bassängen och plaskat;-)


En krypande Wille

Idag har jag spenderat dagen på stan med tessan, blev lite rännande i affärer samt fikande, mycket trevligt har det varit, har shoppat lite smått och gott också.

En liten stund efter att jag kommit hem så börjar helt plötsligt William att krypa, och han hade då en mycket förvånad och överraskad mamma, trodde aldrig att han skulle göra det den lilla rackaren;-) Men  som man säger, bättre sent än aldrig!
Och mer energi än vad den ungen har får man banne mig leta efter, han är nuförtiden på allt, allt, allt, och ska klättra och ha sig, lilla busungen, men han är så himla go och mysig också min lilla mys.

Imrogon ska vi ta en tur till badhuset, så William ska få plaska där lite för första gången, har inte blivit av förens nu pga det ena och det andra, så det ska bli kul att vi nu äntligen kommer iväg.

har annat att ta tag i nu, Sen godnatters!

Mammas gofis!



En glad liten tok unge;-)

Helt Crazy

Tänkte att jag skulle se den där dokumentären igår om kvinnor som föder barn hemma utan hjälp, missade såklart nästan hela, såg bara dom sista minuterna, men jag kan då inte tro att det är sant, vilka helt galna människor.
Tänk om det skulle hända barnet något, hur skulle man någonsin kunna förlåta sig själv?
Detta låter i mina öron helt livsfarligt, och bra nog egoistiskt.
Hoppas det är repris på detta, måste se!


.............

Tänkte bara klottra ner ett kort inlägg innan bedtime.

Jag tycker nämligen att det händer så mycket med William just nu, känns som att det verkligen går undan, det var ett tag sen nu han lärde sig att sätta sig upp i sängen, och idag satte han sig även upp när han var nere på golvet, dessutom så har han börjat dra sig upp mot möbler och så, mestadels så ställer han sig på knäna men idag stå drog han sig även ståendes upp mot soffan, lill gubben min, väntar spänt på vad som ska ske härnäst;-)
Är ju helt underbart att se sitt barn lära sig nya saker, blir helt lycklig i mammahjärtat;-)

Han är för det mesta helt go och underbar, men när det kommer till tandborstning blir han helt hysterisk, vet inte vad jag ska göra för att lugna ner honom, det måste ju göras liksom!

Nej men fy, nu är jag så trött så att bokstäverna flyter ihop med varann, kanske ett tecken på att det är dags att gå och lägga sig:-P

Helt jävla sjukt

Detta hände ikväll, ca 2 min från min lägenhet, snacka om jävligt obehagligt! *förbannad*










BK-kiosken i Bollnäs utsattes för ett väpnat rån på måndagskvällen. Foto: Ola Svärdhagen 
Väpnat rån mot jourbutik

Av Lina Kronberg
Tre maskerade män beväpnade med knivar rånade BK-kiosken på Blomkransen på måndagskvällen. Rånarna kom över en okänd summa kontanter innan de försvann. Flera polispatruller letade efter gärningsmännen.

Vid halvåttatiden i går kväll rånades BK-kiosken (före detta Butik Svanen) på Blomkransen. Tre maskerade män kom in i affären och under knivhot tvingade de till sig kontanter. I butiken fanns både personal och kunder som blev vittnen till händelsen. Efter rånet försvann gärningsmännen och det var under måndagskvällen ännu oklart hur mycket pengar de kom över.

- Enligt personalen gick allt väldigt fort. Polisen har fått vissa iakttagelser från de som befann sig i butiken och polis på plats har också en del spår, säger vakthavande polisbefäl.
Polisen tog hjälp av hundpatruller som sökte igenom området. Under tisdagsförmiddagen ska en brottsplatsundersökning göras av polisens tekniker. Fram tills dess är kioskbyggnaden och området runtom - därmed också Q-Star-macken - avspärrade.

Så sant som det är sagt

  VBY ughhnvhmn iuv xcv ntyghud<5v c gc hmvcxzz<sb vbyv 5555555555555v c54sesx w v54wts44eaw2 

/William

14 februari <3 alla hjärtans dag!

Fy så irriterande när bloggen krånglar, går knappt att logga in ibland.

Idag har vi haft fin besök av min kära vän Emile och hennes fina lilla dotter Olivia som jag träffat för första gången idag, sicken liten mys tjej, man blev ju inte mindre sugen på en till precis;-)
Synd att man inte kan träffa er oftare, och detta pga av avståndet,. hoppas att vi kommer bo närmare varandra sen!

Sen på kvällssidan har jag och Wille umgåts med Angelica och Björn (ovanligt) och det har blivit på tok för mycket gott ätande, så nu kan jag säga att det är ångest på hög nivå:-P Men imorgon blir det nya tag och ett nyttigare och sundare liv, förhoppningsvis kanske man kan hålla det den här gången;-)

Har varit så hemsk trött idag så ikväll blir det kväller tidigt (tidigare) tror jag!
men först ska jag lägga in lite bilder på sötnosarna


Mamma Emilie med fina lilla Olivia



Goungarna Oliva och William



Mammas busunge som inte har tid att sova



Nu avslutar jag detta inlägg med att säga GODNATT!

Fredagen den 13

Dagen har inte varit så händelserik, har umgåts lite med min syster och hennes karl för ovanlighetens skul;-)
Alltid lika trevligt, så vi har svullat lite god mat och surrat på.
Är hemma nu igen och försöker få igång min hem tele som krånglat nu så länge, men utan framgång, jag blir galen på fanskapet snart!! Trist att sitta och betala för saker som inte fungerar.

Imrogon ska jag eventuellt träffa Emilie och hennes lilla Olivia, ska bli såååå kul, så då får jag träffa lilla underverket för första gången, synd att vi bor så långt ifrån varandra gumman!

Just ja, idag är det ju fredagen den 13onde, och än lever man, sicken tur, får se om man klarar sig den återstående halvtimmen av dygnet också¨bara;-)

Williams nya mössa



Riktigt fin fin om jag får säga det själv! ;-)

Williams nya mössa



Riktigt fin fin om jag får säga det själv! ;-)

:-)

Länkar, endast på Jimmys begäran ( www.helknasig.blogg.se ) till www.blondinbella.se

Hans stora kärlek

HAHA

!!!

Tittar lite på det där programmet med Victoria Silvstedt, heter det my perfect life tro?
Victoria kör bil från Stockholm till hennes och även min hemstad Bollnäs, och säger: Jag kör med helljuset på, får man det? Bländar jag dom andra? Haha! Smart Victoria!
Det är faktiskt lite små kul att se när dom filmar härifrån.

Idag har jag grejjat lite hemma igen, och bjöd hem Angelica, Björn och Mamma på lunch, idag blev det taco/grönsaks lasagne, har nog snörat in lite på taco tema för tillfället ,men det är ju så sjukt gott.
Sen har jag dessutom fått upp lite på väggen nu, äntligen, men mer ska upp, men måste skaffa mig lite nytt som passar in här.
Tack,Angelica,Mamma och Björn för hjälpen idag, snälla ni!
Har fått igång tv boxen från telia också idag som ÄNTLIGEN kommit, dom är då inte speciellt snabba dom där Telia!
Dagen har alltså varit bra, men avslutades med en hel del irritation, jag bryr mig inte längre om vad DU tycker, tänker och gör, den tiden är nu förbi och det känns helt underbart.

Intresseflaggan i topp, jag vet, men nu blev det så;-)
Nu ska jag kika klart på Bollnäs Victoria! Hej så länge

FC

Idag har jag och Wille varit iväg till familjecentrum för att träffa en tandhygienist, vi satt först en grupp tillsammans, jag med William och sen självklart bara tjejer, Oj vad ovanligt, vad vi än gör, vart vi än går så är där bara tjejer;-)

Snart kommer nog min lilla pojke gå i klänning och låna mammas läppstift om det fortsätter på detta viset, Haha!


Hm

William sitter typ hela tiden och säger ba-ba-ba-ba-ba, bara förvänta sig att han säger pappa nu först då?
Gör han det så blir jag lite ledsen i ögat :-P

...

Idag har det bara grejjats hemma, tycker jag hållt på hela dagen men ändå har jag hur mycket som helst kvar att göra, har också tvättat ett antal maskiner med tvätt, förstår inte hur det kunnat bli så mycket, så hädanefter blir det tvättning 2 gånger i veckan för att inte samla på mig så mycket.

Bjöd över syster med boyfriend på lunch också, trist att äta själv ju, så det blidde lite paj och en mängd kaffe efteråt, men det är ju såå gott med kaffe tyvärr, har en period igen när jag kan dricka hur mycket kaffe som helst, ajaj Evelina, inte det minsta bra!

lite senare får farbror Björn för sig att han ska hem och göra scones, så då fick  vi glatt traska dit och äta ny bakade scones, hur gott som helst och hur länge sen som helst man åt det, så nu ska det banne mig bli lite scones bak hemma för mig med lite då och då!

Ska joina denna lilla killen nu i drömmarnas land, och hoppas den lilla busen tänker sova bra, men har inte allt för mycket hopp på den fronten dessvärre!



Förresten, småkikade lite på melodifestivalen igår och funderar på om detta är ett skämt ellerr vad?
Mycket dåligt och kommer inte ses av mig igen.
tack och hej för mig

Låt mig vara!

Nu är det andra gången det ringer på nån jädra bibel läsare hos mig sen jag flyttade in i nya lägenheten, sa första gången att jag inte är intresserad, vad i den meningen är så fruktansvärt svårt att förstå?
Försök inte tvinga på mig din tro, fan vad sne jag blir, hon visste mycket väl att hon varit hit förut och att jag inte är intresserad, give up, låt mig vara!

/Mycket irriterad Evelina

Lördag!

Idag har vi varit på ett-års kalas, var mycket trevligt,  alla barnen verkade ha så kul så!
Och även vi andra med såklart;-)

Är för trött för att skriva så bjussar på några bilder istället!

     
     
Goskruttar!!

The day!

Idag har man umgåst med lite familia, Pappa och farmor har kommit förbi för att kolla in min nya lägenhet och även systers place, så det har varit super trevligt, blev lite surrande, käk och kaffedrickande, och det är aldrig fel;-)
På tal om kaffedrickande så är jag grymt kaffesugen, nog för att jag kan dricka kaffe utan problem på kvällen, men nu känns lite väl sent för att ställa sig och brygga kaffe, förstår inte ens varför jag är vaken denna tid, fyyy Evelina,dåligt att slösa bort dyrbar sömn, men man sover ju inte så många timmar på nätterna längre tyvärr.

Efter besöket så tog jag och Wille sällskap ner till stan med Farmor 'och papps som också skulle åt det hållet, och det var inte det minsta skönt ute i snöyran, men var tvungen att pallra mig ner för att leta present eftersom vi ska på ettårs kalas imorgon, ska bli kul:-)


Det har varit hemskt tomt med bilder från min sida både här och på bdb sista tiden, måste få tummen ur och leta fram kamerasladden imorgon faktiskt, och bli klar här hemma, jobbigt värre.

Nej sov time nu och en rejäl skärpning från min sida! Godnatt!

HAHA

Haha Värsta tokroligt:-)

Fråga: Vad är det vanligaste en gravid kvinna önskar sig?
Svar: Att det var männen som blev gravida.

Fråga: Min blodtyp är 0-positiv. Mina man har A-negativ. Vad händer om mitt barn får AB-positiv?
 Svar: Din man blir sur.

Fråga: Jag är gravid i andra månaden. När kommer mitt barn att röra på sig?
Svar: Förhoppningsvis när han gått ut gymnasiet.

Fråga: Hur vet jag om mitt illamående är graviditetssymptom eller influensan?
 Svar: Om det är influensa kommer du att bli bättre.

Fråga: Min bror säger att eftersom min man har stor näsa kommer mitt barn att få en stor näsa också eftersom sådana gener är dominanta. Är detta sant?
Svar: Det är troligare att din bror kommer att få en fläskläpp.

Fråga: Sen jag blev gravid har mina bröst och min rumpa, till och med mina fötter, blivit större.
Finns det något som blir mindre under graviditeten?
 Svar: Din blåsa.

Fråga: Ju mer gravid jag blir, desto mer ler främlingar mot mig. Vad beror detta på?
Svar: Du är tjockare än dem.

Fråga: Min fru är i femte månaden och har enorma humörsvängningar.
 Svar: Vad var det konstiga?

Fråga: Kommer jag att älska min hund mindre när jag fått barn?
Svar: Nej, men din man kommer att gå dig på nerverna.

Fråga: Min barnmorska säger att jag inte kommer känna smärta under förlossningen, bara ett tryck. Stämmer det?
Svar: Ja, på samma sätt som en orkan kan kallas för en luftrörelse.

Fråga: När är det lagom att be om ryggbedövning?
Svar: Så fort du har fått reda på att du är gravid.

Fråga: Jag är man. Finns det någon som helst anledning att jag ska vara med under förlossningen?
Svar: Ja, två: Skilsmässa och underhåll.

Fråga: Jag är blyg. När jag väl är på förlossningsrummet, vem kommer att se mig i den avslöjande ställningen?
 Svar: Enbart behöriga personer - läkare, sköterskor, biträden, fotografer, städare, journalister och vem som helst som råkar ha vägen förbi.

Fråga: Finns det ett bra alternativ till mjölkpumpar?
Svar: Ja. Barnläppar.

Fråga: Vad betyder det när barnet föds med tänder?
Svar: Det betyder att mamman bör tänka om angående amningen

.    Fråga: Måste jag skaffa ett babybadkar?
Svar: Inte om du är blixtsnabb på att byta blöjor.

Fråga: Vad orsakar småbarnsfamiljegräl?
Svar: Solbrända, slanka brudar.

Fråga: Vårt barn föddes för en vecka sen. När kommer min fru att känna sig normal igen?
 Svar: När barnet flyttat hemifrån.


Todilo!

Sådärja nu har jag internet igen, så fruktansvärt drygt att vara utan.
Nu är flytten helt klar men det känns som att jag aldrig kommer bli klar i den nya lägenheten, så mycket att göra, och tid tar det.

William har iaf sovit som han brukar göra så det har gått bättre än väntat, eller dom två sista nätterna har inte varit så bra, och igår fick jag min förklaring till det, hans första tand har äntligen dykt upp, och jag blev lite förvånad faktiskt, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig;-)
Vi ska ju till tandhygienisten på familjecentrum den 9/2 och trodde faktiskt att han skulle få komma dit tandlös, men så blev icke fallet;-)

Var till Bvc den 3e feb också på Williams åttamånaders dag och gjorde en åttamånaders kontroll, och den gick finfint! Lille Wille tycker det är så kul att besöka Margit och spana in clownerna som hänger i taket:-)

Förövrigt vill jag bara säga GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE SELMA SOM BLEV ETT ÅR IDAG!! Bamsekramar från oss

RSS 2.0