Helg

Helgen har varit  lugn(som vanligt) Igår var jag och William iväg och umgicks med lite nära och kära, min syster som flyttat till Sthlm var här och hälsade på så vi träffade henne lite, dagen slutade dock inte som vi tänkt oss så vi hoppas på att få se mer av henne snart, Saknar ju min lilla Emma när hon inte är här.
Idag har vi varit hemma nästan hela dagen, åkte en liten sväng till Bollnäs bara.

Undra vad man ska hitta på imorgon, måste in till Försäkringskassan en sväng iaf, får se vad det blir sen.
Måste rensa igenom en hel del skit också inför flytten den 1a Oktober, lika bra att börja i tid, annars blir det alltid kvar till sista sekund.
Herregudars i Oktober händer det mycket, Vi ska flytta, William får börja smaka mat då han blir 4 månader då, Jag fyller år och Syster fyller år. Det blir fullt upp känns det som.
Usch bara en månad kvar tills det är Oktober, en sån tråkigt månad det är, mörkt och trist, sommaren tog verkligen slut fort, det blir väll så när man har en liten att ta hand om.

Tror jag ska ta lägga mig med Wille nu och sova jag med.
Lägger in lite bilder på mitt lilltroll med;-) Godnatt!


Måndag!

Idag blev det bara en hemmadag för mig och William, skulle egentligen ha åkt i till Bollnäs idag, men det blev inte så, lika bra det för jag är superduper trött idag, vill bara sova nu, men måste vänta tills William ska sova för natten..
Det har iaf blivit en promenad,  man kan ju inte sitta inne hela dagen.
Imorgon däremot blir det nog till att åka in till bollnäs, tar nog bl a en sväng till pappas jobb och hälsar på, får se vad det bli efter det!

Idag har jag tackat ja till lägenheten som jag funderat på så nu ska det äntligen bli flytt den 1a Oktober, men jag trycker fortfarande att det är jobbigt att den är så högt upp, ,men man ska ju inte bo där för all evighet precis, det får bli såhär ett tag.

Har inte så mycket mer att skriva så jag lägger in lite bilder på min älskade skatt istället!



Helgen

I helgen har Hanna och Selma vart här, har varit himla mysigt att vara med dom och William, dom tycker om varandra dom små gosungarna, william har börjat le så mycket åt Selma.
Det var meningen att vi skulle ha lite tjejkväll med  bla ansiktsmasker och hårinpackningar, men så blev inte fallet.
William & Selma hade inte lust att "roa sig själva" ett tag så det blev att vi fick underhålla dom små busarna istället.
Men det var mysigt det med, vi fick in några promenader och en hel del kaffedrickande;-)
det är allt lite tomt här hemma nu, men träffar mina sötnosar imorgon igen då vi ska till öppna förskolan då, ska bli kul :-)


Bvc

Nu har vi precis kommit hem från BVC, stackars min lilla älskling har blivit vaccinerad för första gången.
Den första var inga problem, men den andra var värre, usch vad ledsen han var min lilla gounge, hoppas att han inte blir dålig idag nu, han var lite varm så får se om han får feber sen eller inte.

Ikväll kommer Hanna, då ska vi ha våran "tjejkväll" gud så mysigt, var riktigt länge sen man gjorde något sånt!
Får se hur barna kommer vara med tanke på att William blivit vaccinerad idag och Selma igår, men det ska nog gå bra.

Sitter och kollar lägenheter nu igen, för ovanlighetens skull;-)
alltså nu har det kommit in en ny trea som låter intressant, men jag har redan en lägenhet bokad på snabbuthyrningen som jag måste tacka nej på innan jag kan boka den andra jag sett, men jag kan ju inte bestämma mig hur jag ska göra med den, jag kan ju inte tacka nej till den här lägenheten som är min om jag vill ha den, för att ställa mig i kö på den andra och inte ha en aning om vilken plats i kön jag kommer få, dessutom är det inflyttning så sent som 1 december på den, hmm, jobbigt detta!

Ska koka upp lite vatten nu åt min lilla prins och försöka få i han!
Bye sålänge


Mammas älskling



Sen du föddes William har livet fått en mening, ditt leende får mig att smälta!
Mamma älskar dig enormt mycket, och jag kommer alltid att finnas vid din sida vad som än händer.
Du är mitt mirakel!





Mor och Son

Regn, regn,regn

Sitter hemma och väntar på posten, ösregnar gör det ute, mindre trevligt.
Ska se nu om jag får brev från bollnäs bostäder, borde komma nu idag.
Jag vill verkligen ligga etta på den lägenheten, men det tror jag knappast att jag gör.

Hittade en sida om hur man designar bloggen, måste kolla den ordentligt sen när jag orkar, det gör jag verkligen inte nu, man är trött, trött och åter trött, har bara lust att vara hemma och sova idag, samtidigt som jag antagligen kommer bli rastlös, så man får se vad man hittar på.
Imorgon kommer iaf Hanna och Selma, då ska vi ha lite "tjejkväll" och piffa upp oss lite, kan verkligen behövas (för min del iaf)
Vi får la se om det blir så mycket, beror ju på om barnen "tillåter".
Nu är det en vaken William i sängen att ta hand om, Later!


Hallå!

Hej hopp, åter igen länge sen man skrev här, får ta och skärpa till mig lite tror jag!

Nu är det lägenhetsletande på högsta nivå, måste hitta något fort, fort, fort, usch trivs inte i Arbrå så jag ska flytta tillbaka till Bollnäs, var och tittade på en lägenhet på Blomkransen igår, den var fräsch och fin och så, MEN, den låg på 3e våningen UTAN hiss, inte alls roligt.
Har ställt mig i kö på en till lägenhet på Blomkransen, men vet inte riktigt vilken plats jag har i kön, borde få hem papper om den imorgon, den är på första våningen så det är ju hemskt mycket bättre.
Så jag hoppas på den nu.!

Idag har jag och min lilla prins varit inne i bollnäs och träffat Hanna med sin lilla Selma och Yonna med sin lilla Delilah, var trevligt, men det blev en kort träff idag, så nu är jag och Wille bara hemma och myser, han bara växer på och utvecklas enormt hela tiden min lilla gofis, så mysig han är nu, ler och "pratar" hela tiden, snart blir han hela 3 månader, tiden går så himla fort!
Eftersom att han nu snart blir 3 månader är det dags att vaccineras på fredag, Fy fasen vad jag gruvar mig för det, stackars min lilla gounge, ska bli så skönt när det är över så jag slipper tänka på det, (ett tag iaf!)
Ska mysa lite med mitt gotroll nu så skriver mer sen!


Dom här sötnosarna har jag träffat idag½

Tjohej

Idag har vi varit iväg på återträff på familjecentrum, så mysigt att se allas söta små barn, riktig pojkgrupp var det med, endast pojkar och en liten tjej;-)
Alla sötnosarna var vakna och glada, förutom William han bara sov han..
Efter familjecentrum blev det en tripp till stan för att träffa Ronja, var så himla kul att träffa dig, var ju ett himla tag sen.
Men snart försvinner hon igen och drar till varmare ställen, nämligen Thailand och stannar liksom 6mån, svikare där:-P
Men men det är nog bra för dig vännen.
ska nog ta och hänga lite tvätt nu och göra mig redo för sängen, imorgon blir det till bollnäs igen och träffa sötpropparna Hanna och Selma.
Natti!


Älskade unge!

Det är som ett mirakel när ett barn har blivit fött,
ut kom en liten människa, som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert, och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken, som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
, lir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet, för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek, som plötsligt väller fram
för detta lilla under, som ännu vägs i gram.

Dikten är skriven av Siv Andersson

Suck suck suck!

Alltså jag hade nyss skrivit här så försvann allt, fasen så less man kan bli då, grr!!
Ja det var ju hemskt länge sen man skrev här igen, men det har ju vart så fint väder så man har ju inte velat sitta inomhus, och inte kunnat heller för den delen, det har varit stekhett i våran lägenhet, så det har varit skönare ute.
Men nu verkar det som att det ska bli kasst väder igen, tråkigt.

Mellan den 18-24 juli har vi varit bortrest, gud så skönt det har varit:, ´har varit i jönköping hos min mormor  och träffat släkt, var dop den 18e, det var min lilla kusin Elias som döptes.
Usch var himla trist när man kom hem sen, kunde lätt ha stannat ett tag till, ångrar att jag inte gjorde det.
Tog en tur till Linköping med, till min älskade vän Sandra och hennes dotter Tindra, var så mysigt att träffa er igen mina hjärtegull, måste ses snart igen, är så jobbigt att ni bor så långt bort.

William bara växer och växer han, var till BVC idag, han hade gått upp en hel del lill fisen min, usch fick en ny tid också, då ska han vaccineras, usch vad jag gruvar mig, stackars lillgubben, då får allt hans pappa följa med och hålla honom, aldrig att jag kommer klara av att se min älskling så ledsen som han antagligen kommer bli.. Hualigen.


har inte hänt så mycket mer tror ja, försöker sysselsätta oss så gott det går, brukar umgås en del med mina go tjejer hanna och selma också, alltid lika kul:-) Sist åkte vi till gävle och kikade lite, kul fast man blev lite tröttdär på slutet, men men,
Det börjar nog bli dags att kalla på John Blund nu snart känner jag, måste bara fixa med tvätten först, skriver nog snart igen

Älskar dig min lilla William mest av allt i världen, ditt leende får mig att smälta, du är det bästa som hänt mig.!!!<3

RSS 2.0